Munkafüzet GYEREKEKNEK

TÁTIKA munkafüzet

Hajtogass egy vicces és tanulságos kis játékot ebből a letölthető sablonból!

FIATALOKNAK

 TWITTER & SNAPCHAT 

A Brit Safer Internet Központ kiadott a népszerű közösségi oldalak biztonságos használatára figyelmeztető sorozatot, melynek két brossúráját magyarul megjelentettük nyomtatott formában is. Naprakész és átlátható. Csekkold!

GONDOLKODJ, MIELŐTT MEGOSZTASZ!

Útmutató a Facebook használatához – a Facebook a MedisSmarts és a Safer Internet Központ tippjei.

Gondolkodj, mielőtt megosztasz!

SAFEBOOK

A Facebook egy szuper hely, rengeteg hasznos és mókás dologra jó. De hogy játék és szórakozás maradjon a használata, tarts be néhány egyszerű szabályt! Nézd meg miket ajánlunk neked!

munkafüzet

A SAFEBOOK infografika  TANÁROKNAK, SZÜLŐKNEK

WEB WE WANT

A Web We Want kiadványt az Insafe hálózat központilag készítette az európai iskolák számára. A tizenéveseknek szóló munkafüzet többek között a jogok és kötelességek kérdéskörét járja körül, és arra ösztönzi a fi atalokat, hogy gondolkodjanak saját maguk és kortársaik viselkedéséről.

Fiatalok számára készült munkafüzet

A tanári kézikönyvben található óratervek olyan ötleteket és feladatokat ismertetnek, amelyek arra ösztönzik a fiatalokat, hogy fejlesszék kreatív és kritikus gondolkodási készségüket, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a jövő világában tartalmas és teljes életet élhessenek.

Tanári kézikönyv letöltése 

ADD FRIEND

letöltése

A Disney és a Safer Internet közös kampányában az online gyűlölködés ellen harcol. A Disney és a Safer Internet közös kampányban videó és tanári segádanyag is készült. Beszélgessen Ön is diákjaival arról, hogy ne mondjanak olyat az interneten, amit személyesen nem tennének!

Add Friend oktatási anyag

EGY GYEREKSZOBA TITKAI

Szórólap szülőknek arról, milyen veszélyek leselkednek a gyerekekre az internet világában, mire kell vigyázni.

Egy gyerekszoba titkai szórólap

INSTAGRAM ÚTMUTATÓ SZÜLŐKNEK

Miért olyan népszerű az Instagram a fiatalok körében? Hogyan kell használni, milyen előnyei, hártányai és veszélyei vannak? Tájékoztatónkból megtudhatja.

Ins